Ambi Light design lámpák  
  Munkatársaink kreatív, hozzáértő, lendületes és designt szerető fiatalokból áll. Tapasztalataink alapján megállapítottuk, hogy ügyfeleink olyan világítást szeretnének, amely melegséget áraszt, jól megvilágítja a teret, és folyamatosan felejthetetlen élményt nyújt!

A hozzánk érkezők sokszor tanácstalanok a világítás témájában, valamint az építkezés vége felé, kevés az idejük, az energiájuk és unják azt, hogy több helyre kell menniük, mire minden lámpát kiválasztanak. Mi pontosan ezért dolgozunk több mint 100 gyártóval a közep kategóriától, a legexkluzívabbig, mert így egy helyen megtalálhatja kedvenc design lámpáját.

Egyetértünk a belsőépítészekkel és az építészekkel abban, hogy a világítás az egyik legfontosabb eleme a barátságos környezetnek. Hiába vannak nagyon szép bútorok, drága burkolatok és kiegészítők, ha nincs megfelelő minőségű fény és harmonizáló design lámpák, akkor ezek a dolgok mit sem érnek.

Sok munkánál találkozunk azzal, hogy nincs megfelelő műszaki hozzáértés és a munkálatok folyamán ez rengeteg plusz költséget jelent. Megfelelő hozzáértésünkkel segítünk pénzt és időt megtakarítani Önnek is.

Professzionális szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, belsőépítészeknek a világítástervezéstől, a lámpák designjának a kiválasztásán át a kivitelezésig.

Munkatársaink több mint 2000 projekt világítását tervezték, és valósították meg.
- modern családi ház
- luxus és penthouse lakás
- irodaház
- design iroda
- étterem
- szálloda
- múzeum
- üzlet
- kert
- bemutatóterem
- fogászat és klinika
- társasházak, stb. világítása.Ha attól fél, hogy a lámpáját nem szakszerűen szerelik fel vagy összetörik, akkor bízza profi villanyszerelőinkre a lámpái felszerelését.

Ha kérdései vannak vagy kíváncsi, hogy önnek milyen lámpák lennének a megfelelőek, akkor jöjjön el hozzánk egy ingyenes világítástechnikai tanácsadásra!

 
 

 

elválasztó
  
  
   
   
  
 
 
 
 
 
 
 

 
  
 
  
 
 
 
  

  
 
  IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE


Ambilight Rendezvény
www.ambilight.hu - 2012 Minden jog fenntartva! IRODA:    1062 Budapest Andrássy út 99 > Google Map
mobil:    +36-70-771-6808      E-mail: info@ambilight.hu
Kövess minket
A friss hírekért:

Ez a weboldal sütiket használ az oldallátogatási statisztika elkésztése céljából. Tájékoztató